Onesies en onesie voor kinderen zijn tegenwoordig een rage, maar hoe lang kun je er een dragen? Dat vroegen we ons hier bij The Children’s Onesie Company af. Dus besloten we wat onderzoek te doen, wat cijfers te kraken en wat gegevens te analyseren om te zien of we een antwoord konden vinden op deze vraag die ouders sinds de tijd van Romper Room en H.R. Puf en stuf teistert. Dit is wat we hebben gevonden…

Geschiedenis van de Onesie

Voor veel mensen was het liefde op het eerste gezicht. Toen ze hun eerste onesie zagen, wisten ze dat het iets bijzonders was. Het was nauwsluitend en comfortabel; het had geen riem nodig om ze warm te houden. Het had ruimte om vrij te bewegen, maar niet zo veel ruimte dat ze niet konden rennen en spelen terwijl ze het droegen. Ze zagen het potentieel ervan: een kledingstuk dat niet mag ontbreken in een garderobe. En toch, op de een of andere manier, duurde het bij sommigen langer dan bij anderen om zowel retailers als consumenten aan te spreken: hoe lang kun je een onesie-kind dragen?

Redenen waarom Onesie geweldig is voor kinderen

Onesie (of rompertjes, afhankelijk van je regionale dialect) zijn geweldig om kinderen warm en comfortabel te houden als het te koud is om hun gewone kleding te dragen. Onesie is ook goed voor kinderen die anders met tand en nagel zouden vechten over kledingwissels. Een onesie kind online bestellen is altijd leuk omdat er vaak breed assortiment is aan verschillende onesies. Een onesie is vaak zo comfortabel dat als een kind er eenmaal een aan heeft, het onmogelijk wordt om ze te overtuigen om het uit te doen. Met mouwen die speciaal zijn ontworpen voor handen en voeten, is er geen reden waarom je een kind niet de hele dag in een Onesie kunt houden, als je dat zou willen; althans voor korte tijd. Maar hoe lang kan een kind in een Onesie gaan?

Vragen over over Onesies

1) Wat is een Onesie precies? Allereerst: wat is een onesie en waar komt het vandaan? Het woord onesie komt van Onesizi, een pyjama met korte mouwen in Japan. Ze kregen die naam omdat ze maar voor één persoon passen. Tegenwoordig is een onesie elk soort kledingstuk voor het hele lichaam dat minstens de helft van zijn lengte dichtritst of dichtknoopt. Met andere woorden, je kunt hem langer dragen dan een pyjamatop zonder dat je een broek hoeft aan te trekken! 2) Wanneer beginnen baby’s ze te dragen? Baby’s beginnen ze meestal te dragen rond de leeftijd van 3 tot 6 maanden.

kinder onesies

Levensstijlen met kinderen in Onesies

Wat is er met een peuter in een dierenonesie die ons doet glimlachen en gillen? Als kinderen jong zijn, zijn ze nog niet echt klaar om hun eigen gevoel voor stijl te hebben. De kleine mensen willen gewoon zijn zoals hun ouders. De vraag die ik mezelf het vaakst stel, is wat ik kan dragen dat mijn kind ook geweldig zal vinden? Het is een dagelijkse uitdaging als we proberen op te groeien zonder ons innerlijke kind in de steek te laten. Dat brengt me bij praten over het leven met kinderen in onesies. Onesies zijn bedoeld voor baby’s, maar volwassenen met een onvolwassen geest dragen ze ook graag! Hoe leuk het ook lijkt, ik weet dat het dragen van rompertjes niet eeuwig duurt, dus hoe lang kun je er eigenlijk een dragen?

Zijn er ziektes door de hele dag een onesie te dragen?

Het is een brandende vraag voor ieder ouder: hoe lang kun je een onesie dragen voordat je kind ziek wordt? Hoewel er nog geen wetenschappelijke studies zijn gedaan, is het waarschijnlijk veilig om te zeggen dat sommige kinderen ziek worden van het de hele dag dragen van hun onesie, terwijl anderen dat niet zullen doen. Over het algemeen is blootstelling aan bepaalde ziekten die in de lucht worden verspreid niet waarschijnlijk. Het echte gevaar schuilt in bacteriën en virussen die worden overgedragen door direct contact met een andere persoon of oppervlakken zoals deurknoppen en keukenbladen (zie ook: ziekten door te veel dingen aan te raken). Deze dingen zouden overal in huis voorkomen, ongeacht of iemand een onesie draagt ​​of niet.

Moeten kinderen altijd ondergoed onder hun onesies dragen?

Als je een ouder bent, is de kans groot dat je kind of kinderen op een bepaald moment in hun leven rompertjes hebben gedragen. Ze zijn schattig, maar het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je kleintjes veilig blijven door ondergoed te dragen wanneer ze hun onesies dragen. Hoewel er geen maximum aantal jaren is dat je je kind alleen een onesie kunt laten dragen (zolang ze eronder ondergoed dragen), zijn er een paar veiligheidsproblemen die ouders zouden moeten pauzeren. Het dragen van kleding of outfits zonder ondergoed wordt beschouwd als het in gevaar brengen van kinderen – en in sommige staten kan je boetes of zelfs gevangenisstraf krijgen als er geen ondergoed wordt gedragen onder broeken, rokken, korte broeken of onesies voor kinderen.